Lehdistötiedote 15.8.2017

Kansanedustaja Jarvan avustaja vaihtuu

Lisännyt: MariMaier 15. elokuuta, 2017

Keskustan kainuulaista kansanedustaja Marisanna Jarvaa kaksi vuotta avustajana palvellut paltamolainen Mari Maier siirtyy 1.9. alkaen Kainuun ELY-keskukselle Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattorin tehtäviin. Uudeksi avustajakseen Jarva on valinnut puolankalaisen Anna-Kaarina Uusitalon. Uusitalo on 37-vuotias kasvatustieteiden maisteri ja Keskustan pitkäaikainen kunnanvaltuutettu sekä Kainuun sotevaltuuston jäsen. Avustajan työpiste on entiseen tapaan Kainuussa.

-          Viimeiset kaksi vuotta ovat osoittaneet, että avustajan on hyvä olla kotimaakunnassa silminä ja korvina, koska itse joudun olemaan viikot Helsingissä. Nykytekniikan ansiosta avustajan kanssa työskentely etänä on erittäin sujuvaa, Jarva toteaa.

Uusitalo tarttuu toimeen marraskuun puolivälin jälkeen vietettyään äitiysvapaansa loppuun. Siihen asti Jarvan avustajatehtävistä huolehtii kansanedustajakollega Mikko Savolan avustaja Jukka Saarimäki, kahta edustajaa palvellen.

-          On hienoa tulla pyydetyksi tehtävään sovittaen se äitiyteen ja perhe-elämään. Iloitsen siitä, että Marisanna on toiminut itse esimerkkinä ja halunnut edistää myös muiden naisten työurien kehittämistä. Keskustassa eletään kuten opetetaan, Uusitalo iloitsee.

Jaa tämä sivu: